Alle har vel fått med seg denne nyheten?
Tre uformelle karer som etablerer seg på kommersielle Aker Brygge!
Restauranten har tre konsepter under samme tak; Hekla, Vågen og Takterassen. Jeg spiste på “Hekla” som er a la carte sharing menyen de har ute på Brygga og inne i restauranten.
Jeg hadde høye forventninger ettersom jeg er fan av både Katla og Jimmy’s! Noe av det første jeg tenkte var at prisen var svært høy! Men forståelig nok! Store lokaler, prima plassering i tillegg til en stor uteservering, de går nok ikke i pluss med det første! Menyen på “Hekla” er helt klart Katla-inspirert - retter med smaker fra Asia, Mexico og midtøsten. Samt noen enkle retter som caesar salat, vongole pasta og fish n chips, klassiske retter du vil finne på Brygga.
Det var veldig hyggelig å bli overrasket med en kongekrabbe-bein blant alle krabbeklørne. Krabben var allerede halvveis knust, men du må fortsatt dele det opp. Peppersausen var nydelig! Klissent med masse pepper!
Kamskjellen var perfekt stekt med medium kjerne, og ble servert med tynne strimler av stekt kål og koriander, på en kremet red curry saus med mye kick!
Pork belly var fantastisk godt, sprø svor og saftig kjøtt, ble servert med ferske urter og hele thai chilis! Uformelt og veldig i streetfood-stil!
Neste gang skal jeg prøve menyen de serverer på “Vågen” en sjømatmeny på 5 serveringer til 995 kroner!
Kommentarer
Legg inn en kommentar