Hit tar du med besteforeldre eller turister

 

Kontinental og norsk meny, som er typisk europeisk mat, mye husmannskost og norsk tradisjonsmat.


SNL: "Kro er en liten restaurant eller et vertshus. Før ble ordet kro særlig brukt om et lite, landlig eller gammeldags vertshus". Frognerstranda Kro ble grunnlagt på slutten av 1980-årene og har siden den gang vært et populært møtested for både turgåere og båtfolk på Kongen i Oslo.


Jeg sier det bare med en gang! Dette er ikke stedet for en ekstravagant kulinarisk opplevelse. Her er det uformell atmosfære med tradisjonell norsk mat. Selv om rettene ikke nødvendigvis fremhever gastronomisk finesse, er det koselig i ny og ne med en nostalgisk opplevelse.

Gigantiske porsjoner

Juletallerken med ribbe, medisterkake, julepølse, surkål, rødkål, svisker, poteter og brunsaus. 
Svoren var sprø, kjøttet mørt og fedmerik - som det skal være.
Juletallerken koster 289,- søndager-onsdager.



Igjen, store porsjoner, 4 stykker med pinnekjøtt - mørt og saftig med lett røyksmak, ble servert med sjysaus og kålrabistappe. 




Kveite med Sandefjordssmør, grønnsaker og potetmos.



Fin utsikt

Utsikt ut mot Oslofjorden, marina og Kon-Tiki museet.


Uteservering




Fin gange mot Bygdøy

Hva med å kombinere besøket med en tur til museum på Bygdøy?
VisitOslo har en fin liste over museer på Bygdøy: Klikk her






Kommentarer