Vinbar med imponerende kulinarisk standard

 

Bukken Vinbar på St.hanshaugen

🏠 Restaurant: @bukkenvinbar
📍 Adresse: Hallings gate 1A, 0170 Oslo



Når man tenker på en vinbar, får man gjerne assosiasjoner til enkle matretter som spekeskinke, ost, brød og nøtter. På denne vinbaren er situasjonen helt annerledes. Her finner man et fullt fungerende kjøkken som leverer en enestående matopplevelse, preget av gode råvarer til en imponerende kulinarisk standard.



Ceviche 195,-
En rett som virkelig satte seg fast i minnet, er cevichen! Råmarinert kveite, som byr på en ren og delikat smak, plassert i en glatt, lett, frisk og syrlig saus. Utvilsomt den beste cevichen jeg har smakt i år – dette må dere prøve!





Brokkolini og salat 195,-
En annen rett som i utgangspunktet så ganske så enkel og svært grønn ut, viste seg å være en smaksbombe! Salaten bestod av fetaost, stekte brokkolini samt biter av chili og reker. Den er geniale komposisjonen av en frisk salat, kremet feta, knasende chili og reker, kombinert med den sprø brokkolini, skapte en himmelsk smaksopplevelse!



Bra deal på caviar! Caviar med bobler 495,-






Burrata i jalapenosaus med norske tomater 225,-


Brød med smør 65,-





Blekksprut, potet og chorizo 295,-





Jerk chicken og salsa 295,-




Biff tartar med colatura 225,-


Menyen her virket grenseløs, med fokus på nytenkende retter som trekker inspirasjon fra hele verden. Fra jamaicansk «jerk chicken» til biff tartar med italiensk fiskesaus «colatura di alici», fra spansk blekksprut med chorizo til kinesisk inspirert chili crunch, og ikke minst, peruansk kveite i tigermelk. Jeg anbefaler dette stedet på det sterkeste for alle vin- og matelskere! 



Skogsbær crumble og vaniljeis 145,-


Video fra besøket


Kommentarer