Beste matdealen i Oslo akkurat nå!
Spare penger?
Man skulle kanskje tro at den lave prisen indikerte dårlig mat, eller små porsjoner, men der tok jeg virkelig feil! Kokken er fra Frankrike, det var mange franske innslag, men jeg vil ikke si at menyen var rendyrket fransk.
Surdeigsbrød og smør 65,-
Comte oste med hjemmelaget syltetøy 80,-
Kroketter, chorizo og sopp 115,-
Konfitert fennikel med safran, harrissa og yoghurt 85,-
En rett som overrasket meg var den konfiterte fennikelen, som ble servert i en frisk og smaksrik yoghurtsaus, med en ganske spicy harissa- og gressløksolje.
Torsk med sitron-smørsaus, sjøsalat, lakserogn og tomat 165,-
Biff, peppersaus, cognas- og peppersaus, og fries 155,-
Biffen var perfekt tilberedt til medium pluss, mørt og saftig (det beste man kan få til av flank), jeg tipper 150gr? Ble servert med en saus som smakte akkurat som den jeg årlig pleier å spise i Cannes – kremet med en aromatisk peppersmak og små pepperkorn.
Andrebryst, potetpure og honning- og balsamicosaus 165,-
Andebrystet var et annet høydepunkt; det var juicy og ble servert med en himmelsk smøraktig potetpuré og en nydelig søtlig saus.
Kommentarer
Legg inn en kommentar