Restauranter i Barcelona, tapas og michelin lunsj

 Vi bodde på hotel Nobu Barcelona

Adresse: Av. de Roma, 4, Distrito de Sants-Montjuïc, 08014 Barcelona, Spain



Vi var så heldige og fikk rom i 14. etasje😍


Maten på Nobu?

Vi bestilte Omakase meny til 121 euro. Dette var ikke en sharing meny, vi fikk alle rettene i hver vår tallerken. Her komme rekkefølgen:



Hamachi med jalapeño. En kjent Nobu rett!




Tunfisk med Tosazu.



Bestilte en ekstra rett siden vi feiret bursdag! 
Toro tartare med caviar til en ganske bra pris? 30 euro.



Misosuppe med tofu.



Utvalg med dagens sushi. Makirull med tunfisk, nigiri med toro, laks og kamskjell.


Den originale Miso Cod, Nobu introduserte denne i 1980.
Hvordan smakte denne i forhold til de andre stedene jeg har smakt? Mindre søt, mer kremet saus, og fisk  som ikke var marinert altfor lenge (sausen hadde ikke penetrert seg gjennom fisken).




Etter å ha spist fisken husker jeg at jeg tenkte at nå var jeg klar for dessert. 
Jeg klarte heldigvis å spise halve porsjonen.



Klassisk sjokoladefondant med matcha iskrem. Sjoklade og matcha er en skikkelig matchende kombinasjon?!



En skikkelig bra bar i Barcelona!

C/ dels Mirallers, 5, Ciutat Vella, 08003 Barcelona, Spain



Genialt! En guide til å finne ut av hvilke drinker som passer din smak. 



Stemning




Drinkene






En av mine favorittrestauranten i Barcelona som jeg alltid må besøke om og om igjen

Adresse: C/ de Montcada, 2, Ciutat Vella, 08003 Barcelona, Spania


Maten er ikke i det hele tatt lekkert presentert! Jeg digger det!
Sanwich med oksekjake og pastarull fylt med and.


De BESTE blåskjellene jeg noen gang har smakt!!!!!!
I tykk og mektig red curry saus som hadde antydning til å ha blitt grillet eller flambert?


Patas bravas.



1 michelin stjerne lunsj

Adresse: Pg. de Gràcia, 132 Barcelona, Spain

Meny: 165 euro,-
Delta del elbro oyster with sakura mignonette.


Tarragona white prawn, horseradish and chervil oil.
And Fried cuttlefish brioche and ink hollandaise sauce.



Yellow horse mackarel tartare, budha's hand and pickles.



Hake nake and collagen croquette.



Red tuna, radish and dressing tomato.




Milk-cap mushroom, smoked eel, foie gras and iberian consomme.





Bread loaf, grilled bone marrow, tomato, iberian ham and olive butter.



Snapper, salmon roe and anchovy and mussel's gazpachuelo.



Grilled langoustine, amontillado beurre blanc and head air.



Dry aged monkfish, Foyot's fricando, fairy ring mushroom and truffle.





Bresse qual farcellet and cruciferous.



Caviar, avocado and burnt cream.



Mel i mato, ost og søtpotet
Mato er en spansk ferskost.


Catania, sjokolade, mandler og trøffel.



Petit fours.












Kommentarer